Wypis z ksiąg szlacheckich gubernii Litewsko-Wileńskiey wyvodu familii urodzonych Buywidow... - (:unkn) unknown (My University, 1819)
Išrašas iš Lietuvos vilniaus gubernijos maršalo ir bajorų deputatų 1810 07 09 nutarimo, kuriuo Mykolas, Simonas ir Dominikas Buivydai bei jų sūnūs pripažįstami bajorais.
Keywords: Pergamentai; Valdovų privilegijos