In nomine patris, et filii, et spiritus sancti amen. Paulus... Poznaniensis episcopus. Magistro et fratribus... - (:unkn) unknown (My University)
Poznanės vyskupo Povilo raštas, kuriuo Jeruzalės ligoninės [Joanitų] ordino naudai atsisako nuo teisių į šv. Mykolo bažnyčią ir prieglaudos namus Poznanėje ir nuo jų išlaikymui anksčiau dovanotų dešimtinių ir valstiečių.
Keywords: Pergamentai; Poznanė (Lenkija)