[Įgaliotinio Pileckio raportas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1837)
Raportas, kad byla dėl turgų Adutiškyje baigta, gubernijos valdžia turgus Adutiškyje patvirtino.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai