[Laiškai] / Včelka (Wczelka) - Mykolui Homolickiui. - (:unkn) unknown (My University, 1826)
2 laiškai - prašo, kad prof. J. Volfgangas rekomenduotų jam iš Vilniaus vaistininką; rašo, jog pavėluotai gavo žinią apie asistento vietą Vilniaus universitete, apie chirurgijos paskaitas. Yra Abichto prierašas. Minima Jablonovska.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Homolicki, Michał, 1791-1861; Wolfgang, Jan, 1776–1859; Vilniaus universitetas; Vilnius (Lietuva)