[Adutiškio dvaro valdų su Mirkliškių ir Stajėtiškio palivarkais turto aprašas]. - (:unkn) unknown (My University, 1799)
Aprašyti pastatai, bravorai, karčiamos, malūnai, ūkio padargai, žemė, javai, baudžiauninkai, jų turtas ir prievolės, dvaro inventorius. Yra pajamų suvestinės, dvaro ribų aprašymas, nuostatai baudžiauninkams.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai