[Laiškas] / Žirgulevičius Ignas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1908)
1 laiškas - praneša, kad jis yra kilęs iš Panevėžio apylinkių ir prašo būti jo advokatu; kaltinamas kaip 1905 m. sukilimo Novorosijske dalyvis; mini sukilimo dienas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Žirgulevičius, Ignas; Panevėžys (Lietuva); Novorosijskas (Rusija)