[Laiškas] / Staniševskis (Staniszewski) Stanislovas, teisininkas, advokatas, politinis veikėjas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
1 laiškas - prašo ginti teisme kunigą Stanislovą Pardą, kurį unitai įskundė, kad veikęs prieš valdžią.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Staniševskis (Staniszewski), Stanislovas; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925