Ja Niżey Napodpisie ręki mey Wyrażony Czynię wiadomo ... - (:unkn) unknown (My University, 1708)
Rusijos caro Petro I-ojo ministro Golth'o(?) pakvitavimas Žaludko (Žoludeko) karmelitų vienuolynui už produktus.
Keywords: Rankraščiai; Zoštauto Alberto Liudviko kolekcija