[Laiškas] / Michalkevičius (Michalkiewicz) Kazimieras, Vilniaus vyskupijos administratorius - Juozapui Montvilai. - (:unkn) unknown (My University, 1910)
1 laiškas apie siunčiamą rašto nuorašą, gautą iš Vilniaus konsistorijos, dėl velionio Žebrovskio palikimo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Michalkevičius, Kazimieras Mikalojus, 1865-1940; Montvila, Juozapas, 1850-1911