Nos, Georgius Raczko... judex, Andreas Zitel... subiudex Bielscenses significamus tenore presencium... - (:unkn) unknown (My University, 1528)
Bielsko teisėjo Jurgio Račkos ir pateisėjo Andriaus Zitelio patvirtintas aktas, kuriuo nustatomos žemės ribos tarp Rudkos valdų, priklausančių Sofijai Korčevskai, ir Jono Steckio Dolobovo ir Chrosciankos valdų.
Keywords: Pergamentai