[Laiškas] / Olechnovičius [Aleknavičius] Stanislovas - Jotautui. - (:unkn) unknown (My University, 1818)
1 laiškas apie Jotauto bylą su Versockiais ir negalėjimą joje dalyvauti, tiriant žemės dekretą, nes šiuo metu praveda tardymą Lipliūnų apylinkėje.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Olechnovičius [Aleknavičius], Stanislovas