In nomine domini amen. Nos, Joannes... episcopus Kyoviensis, custos et canonicus Vilnensis... plebanus... in Poszwola. Significamus... veniens honestus Petrus, cognomine Rak, civis poswoliensis... suplicavit... - (:unkn) unknown (My University, 1522)
Pasvalio klebono Jono raštas Pasvalio miestiečiui Petrui Rakui (Vėžiui) dėl žemės.
Keywords: Pergamentai; Pasvalys (Lietuva)