[Laiškai] / Pruškovskis (Pruszkowski) Teofilis - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
9 laiškai apie jo komedijų išspausdinimą, cenzūravimą, egzempliorių skaičių, sąskaitas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Pruškovskis (Pruszkowski), Teofilis; Zawadzki, Adam, 1814-1875