[Laiškas] / Haluščinskis (Hałuszczyński) T., kunigas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1924)
1 laiškas apie siunčiamą dovaną - Galicijos huculų dirbinius, piešinėlius.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Haluščinskis (Hałuszczyński), T., kunigas; Galicija (Lenkija ir Ukraina)