Vladislaus IV... rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae... Significamus... exhibitas nobis esse confirmationis... - (:unkn) unknown (My University, 1636)
Ldk Vladislovo IV Vazos raštas, transumuojantis ir patvirtinantis Žygimanto Augusto 1558.04.28 patvirtinimą Senųjų Trakų benediktinų vienuolynui užrašyto turto ir pajamų šaltinių. Įrašytas Žygimanto Senojo 1517.11.23 patvirtinimas, o jame - Ldk Vytauto, Senųjų Trakų benediktinų vienuolyno steigėjo, 1415.02.14 raštas (žr. Kodeks dyplomatyczny katedry i diecezji Wileńskiej. T1. Kraków, 1948,Nr. 60) kuriuo jis tam vienuolynui užrašo javų ir šieno dešimtines iš savo Senųjų Trakų dvaro, sklypą su 2 daržais ir dirva Senuosiuose Trakuose, kaimą prie Vokės upės, Obrovo kaimą ir Karvėko ežerą.
Keywords: Pergamentai; Vladislovas Vaza, 1595-1648, Lenkijos karalius ir Lietuvos didysis kunigaikštis - Pergamentai; Žygimantas Augustas, 1520-1572, Lietuvos didysis kunigaikštis ir Lenkijos karalius - Pergamentai; Žygimantas Senasis, 1467-1548, Lietuvos didysis kunigaikštis ir Lenkijos karalius - Pergamentai; Vytautas Didysis, apie 1350-1430, Lietuvos didysis kunigaikštis - Pergamentai