[Pažymėjimas, kad Vincas ir Motiejus Petrovičiai Kulevskiai mokesčių neprivalo mokėti ir nėra įtraukti į revizijos sąrašus]. - (:unkn) unknown (My University, 1832)
Ašmenos pavieto bajorų maršalkos pažymėjimas.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai