[Laiškas] / Pociejienė (Pociejowa) Pranciška, Vitebsko vaivadienė - Snarskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1728)
1 laiškas seniūnui dėl pretenzijų į Dzerkovščiznos valdas - miškus, malūną, dirvas, kurias, mirus vyrui, turi paveldėti jos sūnus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Pociejienė (Pociejowa), Pranciška; Snarskis