Regestr wszelkich Dokumentow, Inwentarzow, Ograniczen, Wymiarów, Mapp do wyswiecenia granic majętnosci Jezna. - (:unkn) unknown (My University, 1802)
1507-1778 m. dokumentų, perduotų Liudviko Paco Kauno žemės teismui, sąrašas: liečia Jiezną, Stakliškes, Užuguostį, Lielionis, Alešiškes, Birštoną.
Keywords: Rankraščiai; Kauno miesto archyvas - Rankraščiai