[Laiškas] / Vrublevskis (Wróblewski) Andrius - Adomui Karpovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1906)
1 laiškas apie grožinės literatūros spausdinimą laikraštyje "Dziennik Wileński", dėl savo parašytos dramos ir trijų eiliuotų apysakų, slapyvardžio Jan Brunin. Minimi: L. Žička, L. Uziembla.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Uziębło, Lucjan, 1864-1942; Vrublevskis (Wróblewski), Andrius; Karpovičius, Adomas