[Laiškas] / Štrausas (Strauss) Ferdinandas - Johanui Volfgangui. - (:unkn) unknown (My University, 1826)
1 laiškas apie siunčiamas sėklas ir augalus, gautus iš gydytojo Hrečinos, grįžusio iš Irkutsko gubernijos ir dirbančio Janapolyje. Minimas M. Homolickis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Štrausas (Strauss), Ferdinandas; Wolfgang, Jan, 1776–1859; Homolicki, Michał, 1791-1861; Hreczyna, Tadeusz, apie 1790-1834; Irkutsko sritis (Rusija)