In nomine sancte trinitatis ... amen ... nos, Georgius Gastoldi... - (:unkn) unknown (My University)
Geranainių savininko Jurgio Goštauto raštas, kuriuo Ostroveco bažnyčios klebonams užrašo kasmet po du saikus medaus.
Keywords: Pergamentai