[Su Gardino pavietu susijusių dokumentų rinkinys] - (:unkn) unknown (My University, 1700)
Išrašai iš Gardino pavieto pilies teismo, Vyriausiojo Lietuvos Tribunolo knygų, Lenkijos karalių ir Lietuvos didžiųjų kunigaikščių Augusto II Sakso ir Stanislovo Leščinskio, įvairių kitų asmenų raštai, Gardino paviete esančių palivarkų, vienuolynų inventoriai.
Keywords: Rankraščiai