[„Lietuvos Žinių“ ir „Lietuvos ūkininko“ dokumentai]. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1908 02 29 F. Bortkevičienės ir K. Griniaus pasitikėjimo bendrovės sutartis - Vilniaus policijos leidimas iškabai. Pašto Valdybos pažymėjimai dėl prenumeratos priėmimo, leidimas be cenzūros gauti Amerikos laikraščius. K. Griniaus įgaliojimas F. Bortkevičienei 1908 m.
Keywords: Rankraščiai