[Laiškas] / Smogoževskis (Smogorzewski) Jasonas, Polocko unitų arkivyskupas, metropolitas - Klementovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1770)
1 laiškas kunigui apie nutarimą atversti unitus į katalikų tikėjimą ir tuo tikslu sudarytą komisiją, paskirtą į Kričevo parapiją.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Smogorzewski, Jason, 1715–1788; Polockas (Baltarusija)