Mathias Alberti... capitaneus terre Samogittiensis generalis... - (:unkn) unknown (My University, 1543)
Žemaičių seniūno Motirjaus [Kločkos] raštas, kuriuo savo Rudkos dvarą užrašo savo žmonai Kotrynai.
Keywords: Pergamentai