[Laiškas] / Jelskis (Jelski) Aleksandras - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1890)
1 laiškas apie turimus J. Volfgango, A. ir J. Sniadeckių, V. Pelikano portretus ir kai kuriuos autografus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Ельскi, Аляксандр Карлавiч, 1834-1916; Bieliński, Józef, 1848-1926; Wolfgang, Jan, 1776–1859; Śniadecki, Jan, 1756–1830