[Laiškai] / Biržiška Vaclovas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1919)
2 laiškai apie numatomus susitikimus reikalams aptarti. Minimas S. Sadkovskis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Biržiška, Vaclovas, 1884–1956