[Laiškai] / Berenštamas Michailas, advokatas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
4 laiškai dėl nužudyto Slonimo sargybinio Aleksiejaus Bolvano bylos. Minimas V. Glinka, Smolensko advokatas.
Keywords: Rankraščiai; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Smolenskas (Rusija); Berenštamas, Michailas; Laiškai; Autografų kolekcija