[Dubrovnios valstiečių įsiskolinimų iki 1790 m. apyskaita]. - (:unkn) unknown (My University, 1796)
Surašyti kaimai, valstiečiai ir jų įsiskolinimai.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai