[Vilniaus kapitulos kontraktas su Mykolu Kamienskiu]. - (:unkn) unknown (My University, 1835)
Paskiria Adutiškio valdų komisorium su 300 sidabro rublių metine alga ir ordinariją.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai