От Управляющего Виленскою Р. Католическою Епархиею. - (:unkn) unknown (My University, 1869)
Vilniaus vyskupijos valdytojo, prelato Žilinskio raštas Vilniaus kunigų seminarijos valdybai, kad atsiųstų žinias apie šios seminarijos auklėtinius; žinios bus panaudotos 1870 m. leidinėlyje. Lap. 2 - besimokančių klierikų ir tebestudijuojančių Peterburgo Dvasinėje Akademijoje sąrašas.
Keywords: Vilniaus kunigų seminarija - Rankraščiai; Rankraščiai