[Laiškas] / Puslovskis (Pusłowski) Vaitiekus - Friderikui Langenbachui. - (:unkn) unknown (My University, 1830)
1 raštas apie neteisingą sutarties nutraukimą ir neteisėtą norą pasitraukti iš V. Puslovskio pastatyto bei įrengto popieriaus fabriko. Įspėja, kad teismo proceso nelaimės, o jis savo fabrikui gaus kitą gerą popieriaus specialistą iš užsienio. Minimas J. Januškevičius.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Puslovskis (Pusłowski), Vaitiekus; Langenbachas, Friderikas