[Fundacinio rašto Alytaus bažnyčiai nuorašas]. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
LDK žemės maršalkos Jono Janovičiaus Zaberezinskio (Zabrzezinski) 1524 m. fundacinio rašto Alytaus bažnyčiai nuorašas.
Keywords: Rankraščiai