[A. Norvaišos raštas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1837)
Raštas dėl pasikeitimo žeme ir ribų nustatymo tarp kapitulos Adutiškio valdų ir Norvaišos - Milkūnų.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai