[Laiškas] / Leščinskis (Leszczyński) Vladislovas - Liucijonui Uziemblai. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas - prisimena trumpą apsilankymą Vilniuje, dėkoja už plotkelę su Aušros Vartų Marijos atvaizdu, už išspausdintą laikraštyje nuotaikingą žinutę (humorą), kurį panaudos atsisveikinimo vakare.
Keywords: Rankraščiai; Aušros Vartų Švč. Mergelės Marijos Gailestingumo Motinos koplyčia - Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Uziębło, Lucjan, 1864-1942; Leščinskis (Leszczyński), Vladislovas; Aušros Vartų Švč. Mergelės Marijos Gailestingumo Motinos koplyčia (Vilnius); Vilnius (Lietuva)