Докладъ Думъ Объ измѣненiи таксы за проихводство дехинфекцiи городской дезинфекцiонной камеры - (:unkn) unknown (My University, 1914)
Dūmos ataskaita apie dezinfekavimo miesto dezinfekcinėje kameroje kainų pasikeitimą.
Keywords: Rankraščiai