[Stajėtiškio palivarko pajamų ir išlaidų apyskaita]. - (:unkn) unknown (My University, 1837)
1837 m. balandžio-rugpjūčio mėn. pajamų ir išlaidų apyskaitos.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai