Vilniaus Generalgubernatūros (Lietuvos Respublikos Prezidentūra) rūmai - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Nuotraukose: Generalgubernatūros rūmų fragmentai, rūmų kiemas ir vartai, Šv. Jono bažnyčios frontonas ir varpinės bokšas, Prezidentūros pastato fotoreprodukcija iš K. Vilčinskio albumo.
Keywords: Fotografijos