[Vilniaus kapitulos raštai kan. Borovskiui, deleguotam revizuoti Adutiškio valdų]. - (:unkn) unknown (My University, 1842)
Instrukcijos, nurodymai.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai