[Laiškas] / Sokolovičius (Sokolowicz) Ježis, Naugarduko teisėjas - Mykolui Polinskiui-Pelkai. - (:unkn) unknown (My University, 1822)
1 laiškas dėl siunčiamų pinigų ir dokumento gavimo Vorotineco dvarui pirkti.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sokolovičius (Sokolowicz), Ježis; Poliński, Michał Pełka, 1784-1848