[Laiškas] / Počobutas, Počobutas Odlianickis Martynas, astronomas, Vilniaus universiteto profesorius - Pranciškui Norvaišai. - (:unkn) unknown (My University, 1793)
1 laiškas matematikos profesoriui apie sveikatą, Edukacinės komisijos darbą; lap. 2 - P. Norvaišos laiškas profesoriui Žickiui apie karaliaus atvykimą į Sokulką; jo vizitą pas karalių; Edukacinę komisiją. Minimi: Gavronskis, Sniadeckis.
Keywords: Rankraščiai; Edukacinė komisija - Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Počobutas, Martynas, 1728-1810; Norvaiša, Pranciškus, 1742-1819; Žickis, Tomas, 1763-1839; Edukacinė komisija