[Laiškas] / Sosnovskis (Sosnowski) Juozapas, lietuvių kariuomenės lauko raštininkas, Smolensko, Polocko vaivada, LDK etmonas - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1776)
1 laiškas - rašo, kad rotmistras ir poručikas bevelija tarnauti adresatui, o ne nuskurdusiai Lenkijai; tarpininkauja, kad poručikas Gžimaila gautų rotmistro vietą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sosnovskis, Juozapas, m. 1783; Lenkija