[Laiškas] / Dževinskis (Drzewiński) Feliksas, fizikas, Vilniaus universiteto profesorius - Mykolui Polinskiui-Pelkai. - (:unkn) unknown (My University, 1821)
1 laiškas apie gautą iš Paryžiaus siuntinį, kuriame yra fizikos prietaisai.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Drzewiński, Felix, 1788-1850; Poliński, Michał Pełka, 1784-1848; Paryžius (Prancūzija)