[Laiškai] / Belinska-Kučinskaitė (Bielińska z Kuczyńskich) Elena - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
3 laiškai apie Augustino Vrublevskio sveikatą, jo pervežimą į Tvorkus; apie velionio Pranciškaus Buikos testamento paskelbimą apygardos teisme ir kita. Yra A. Vrublevskio laiškas gydytojui ir T. Vrublevskio atsakymas dėl paramos P. Buikos našlei.
Keywords: Rankraščiai; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Laiškai; Autografų kolekcija; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913; Belinska-Kučinskaitė (Bielińska z Kuczyńskich), Elena