Povilas Norkus : literatūros rodyklė - (:unkn) unknown (Lietuvos mokslų akademijos biblioteka, 1998)
Gamtos mokslų habilituoto daktaro, chemiko Povilo Norkaus bibliografinė rodyklė apima jo mokslinės ir visuomeninės veiklos laikotarpį nuo 1955 iki 1997 metų imtinai. Rodyklės pradžioje pateikiamos pagrindinės jo gyvenimo ir veiklos datos. Rodyklė sudaryta iš 5 skyrių. Skyriuose literatūra išdėstyta chronologine tvarka, o metų ribose - abėcėline: lotynų ir kirilica. Pradžioje pateikiami knygų, o po to straipsnių aprašai. Leidinio pabaigoje pateikiama pavardžių rodyklė ir santrumpos.
Keywords: Bibliografijos rodyklės