Księga Metryk Chrzestnych Kościoła Parafialnego Oławskiego od roku 1843... - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Alovės parapinės bažnyčios krikšto metrikų knyga.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus arkivyskupijos kurija - Rankraščiai