[Išrašas iš Vilniaus diacezijos protokolo]. - (:unkn) unknown (My University, 1829)
Pranešimas Vilniaus gubernijos valdžiai apie Adutiškio valdų ekonominę padėtį.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai