[Laiškai] / Ridelis (Rydel) Juzefas - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
2 laiškai apie siunčiamą čekį už straipsnius enciklopedijai; atsiųsto straipsnio perdavimą Krokuvos Mokslų akademijos filologijos skyriui.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Bieliński, Józef, 1848-1926; Ridelis (Rydel), Juzefas; Krokuva (Lenkija)