W skutek polecenia pana kapituła katedralna Wileńska... - (:unkn) unknown (My University, 1834)
Vilniaus kapitulos raštas parapijinės mokyklos, esančios prie Vilniaus katedros, reikalais ir dėl katedros kanclerio Juozapo Krukovskio paskyrimo kapitulos archyvo prižiūrėtoju.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; rankraščiai