[Pranešimas Vilniaus kapitulai apie Adutiškio miestelyje kilusį gaisrą]. - (:unkn) unknown (My University, 1811)
Surašytos nukentėjusių pavardės, nustatyti gaisro padaryti nuostoliai.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai